Image Map
| |
ИЗВЕСТУВАЊЕ
 
Почитувани,

Ве известуваме дека овој викенд, почнувајќи од сабота 10.02.2018 во 15:00 часот, можни се одредени краткотрајни прекини при користење на сервисите на КИБС, поради техничка надградба на системот во КИБС. Ви благодариме на разбирањето и Ве поздравуваме,


Со почит,
КИБС АД Скопје
   
 • Цени на сертификати

 • Ценовник за Персонални сертификати
 • Ценовник за SSL сертификати
 • Ценовник на Сертификати за сервиси
 • Ценовник на дополнителни услуги
 • Начин на плаќање
 • Регистрациона канцеларија
 • Локални регистрациони канцеларии
 • Застапници
 •  Потребен Ви е сертификат Верба®, а доаѓањето во КИБС Ви претставува проблем?

    Има решение: Посете ги следните Ваши банки
   
   
    Шпаркасе банка     Уни банка     Стопанска банка АД Битола банка     Еуростандард банка    НЛБ Тутунска банка АД Скопје банка    Капитал банка АД Скопје    Силк Роуд банка АД Скопје

   кои се наши локални регистрациони канцеларии и добијте повеќе информации како да заштедите време и пари со користење на нашите сертификати.

  Повеќе >
   Обновување на Верба® сертификати

      Обнова на Вашите Верба® дигитални сертификати     чија важност истекува, можете да направите овде     со кликнување на линкот повеќе. Повеќе >
  Повеќе > Повеќе > тука >
  Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе >
  Повеќе > Повеќе > Повеќе > Повеќе >
  Контакт Сертификати Правила за приватност Мапа на сајтот Помош

  © 2016 КИБС АД Скопје. Сите права задржани.